Openingstijden

Maandag - Vrijdag 12:00 uur
Zaterdag & Zondag 15:00 uur

Contactgegevens

Reserveer direct online of telefonisch: 050-3138246

De Biechtstoel, Damsterdiep 22-24 Groningen

Besloten

Een besloten etentje of feestje?
Dat kan in ons sfeervolle naastgelegen pandje!

Sinds kort hoort het naastgelegen pandje ook bij Grand Cafe De Biechtstoel: het Biechtstoeltje!
Dit mooie pand leent zich uitstekend voor besloten etentjes of feestjes voor grotere groepen. Dus ben je jarig, afgestudeerd, zoveel jaar getrouwd of organiseer je een personeelsuitje? Wij bieden je de perfecte ruimte aan voor gezelligheid in besloten sfeer.

Voor groepen hebben wij een aantal keuzemenu’s (zie onze website), maar een buffet kan natuurlijk ook. Dineren hoeft niet: er kan ook gezellig geborreld worden met lekkere hapjes. Veel is mogelijk!
Het is goed om te weten dat wij geen extra vergoeding vragen voor het gebruik van deze ruimte: we brengen alleen dat wat gegeten en gedronken is in rekening.
Het Biechtstoeltje kan ook goed dienen als vergaderruimte. Ook hiervoor brengen wij geen aparte kosten voor het gebruik van de ruimte in rekening. De kosten beperken zich tot de koffie en thee en eventuele andere drankjes. Natuurlijk kunnen wij ook een lekkere lunch verzorgen!

Heb je andere ideeen of vragen? Wij denken graag met je mee! Bel ons (050-3138246) of stuur een mailtje ([email protected]).