Openingstijden

Maandag - Vrijdag 12:00 uur
Zaterdag & Zondag 15:00 uur

Contactgegevens

Reserveer direct online of telefonisch: 050-3138246

De Biechtstoel, Damsterdiep 22-24 Groningen

Menu

Menu

Diner

U kunt op meerdere plaatsen natuurlijk lekker uit eten in Groningen, maar nergens anders is het zo gezellig en hemels genieten als bij Grand Cafe De Biechtstoel. Ons restaurant is sfeervol ingericht en versierd met onze grote collectie heiligenbeelden. Op de Dinerkaart vindt u alle gerechten die we momenteel serveren. Komt u binnenkort ook lekker eten in Groningen? U vindt ons aan het Damsterdiep 22-24. Wat voor soort keuken kunt u bij ons verwachten? Over het algemeen vindt u bij ons gerechten geinspireerd door de Nederlandse en Franse keuken. En uiteraard serveren wij een aantal gerechten die streekgebonden zijn, zoals onze favoriet, de Groninger mosterdsoep met uitgebakken spekjes. Onze mosterdsoep kan, net als enkele andere gerechten, ook vegetarisch bereid worden. Wij houden rekening met uw dieet, zodat u lekker uit eten kunt in Groningen! Daarnaast gebruiken we biologische producten en kunnen we ook gluten- en lactosevrije gerechten voor u bereiden. Bent u in de stemming om u gewoon te laten verrassen of kunt u geen keuze maken? Probeer dan de Proeverij van voorgerechten, waarbij wij een selectie maken en u meerdere van onze voorgerechten laten uitproberen. Handig om uw favoriete voorgerecht te weten te komen voor wanneer u weer een keer lekker komt eten in Groningen.

Groepen

Uiteraard staat Grand Cafe en Restaurant De Biechtstoel bekend om het Hemelse eten en de bijzondere sfeervolle aankleding met Heiligenbeelden. Wist u dat ons restaurant beschikt over 70 zitplaatsen en dus bij uitstek een zeer geschikte feestlocatie is voor groepsreserveringen in Groningen? Wij organiseren met plezier uw groepsuitje, netwerkborrel, bruiloft, jubileum of andere groepsaangelegenheden.

We hebben drie menuopties voor grote- en kleine groepen in ons restaurant. U kunt kiezen welk menu u het meest geschikt is. Uiteraard is het voor groepen ook mogelijk om bij ons een buffet samen te stellen. Laat ons uw groepswensen weten, er is veel mogelijk! Alvast een voorproefje nemen op de verschillende gerechten die wij momenteel op de kaart hebben staan? U vindt het op de Dinerkaart van Grand Cafe De Biechtstoel.

  • Telefonisch via 050-3138246

Seizoensgebonden

Natuurlijk serveren wij ook seizoen gerelateerde producten, zodat u bijvoorbeeld kunt genieten van heerlijke groene of witte asperges. Iedere dag bieden wij een andere dagschotel, naast de vegetarische dagschotel. Wilt u op de hoogte blijven van onze wisselende dagschotel? Like dan onze Facebookpagina!

Binnenkijken

Proef alvast de sfeer van Grand Cafe de Biechtstoel!