debiechtstoel.com

Over ons

Het Restaurant van Groningen: Grand Café De Biechtstoel
Het meest bijzondere restaurant van Groningen Stad vind je aan het Damsterdiep 20: Grand Cafe De Biechtstoel. Zoek je een restaurant waar je lekker kunt dineren in een bijzondere sfeer? Dan ben je bij Grand Cafe De Biechtstoel aan het juiste adres! Ook kun je natuurlijk gezellig komen borrelen.

Uniek restaurant in Groningen
Grand Café De Biechtstoel is sinds augustus 2012 gevestigd aan het Damsterdiep in Groningen, maar was ook daarvoor al een begrip in Groningen aan het Schuitendiep. Je wordt bij aankomst verwelkomd door de gastvrije bediening én de vele heiligbeelden. Tijdens het eten en drinken wordt over je gewaakt door het grote aantal heiligenbeelden dat in de loop der jaren is verzameld door de vader van de eigenaar.

Hij werd op z’n vijftigste verjaardag door zijn vrienden verrast met een groot Mariabeeld. Papier en strikje erom? Gefeliciteerd! Een schot in de roos. Want het beeld is niet ergens in een hoekje van zijn garage beland, maar heeft gezelschap gekregen van achthonderd andere heiligenbeelden. Het verjaarscadeau groeide uit in een verzamelwoede. Een aantal van deze beelden heeft een plekje gekregen in Grand Café de Biechtstoel en zijn niet meer weg te denken uit ons restaurant!

Gezelligheid, lekker eten voor een goede prijs en een geweldige sfeer: Grand Cafe de Biechtstoel in een notendop. Een uniek restaurant in Groningen!

Alvast een voorproefje nemen op de hemelse spijzen waarop je je kunt verheugen in ons restaurant? Bekijk ons seizoensgebonden menu.

Gezellig langskomen? Reserveren is handig!
Reserveren kan natuurlijk telefonisch via 050-3116028 of online: reserveren Grand Cafe De Biechtstoel. Graag tot ziens in het meest unieke restaurant van Groningen Stad!